Условия за ползване

Добре дошли в MEGANFLO.COM

 

1. Използването на meganflo.com означава че Вие сте съгласен и приемате условията за ползването на сайта.

2. Ние си запазваме правото във всеки един момент да променяме тези условия и те стават валидни в момента на тяхното публикуване.

3. Ние си запазваме правото да променяме архитектурата на сайта което включва преместване, изтриване и добавяне на нови елементи към meganflo.com

4. Правата върху цялото съдържание на нашия сайт като снимки, модели, приложения, текст както и др. са собственост на meganflo.com. При копирането и използването им извън изрично посочените от Нас случаи и Нашето предварително одобрение , ще се прилага Закона за авторското право и сродните му права- чл. 93е , ал. 3 във вр. с чл. 94. Това не изключва завеждането на Граждански икс срещу нарушителите, както и спиране на съответният уеб сайт на нарушителя като предварителна обезпечителна мярка.

5. Вие сте съгласни, че meganflo.com може да ви изпраща електронни писма с цел да ви информира за промени, нови продукти и предложения както и за текущи промоции.

6. При извършена покупка на стока от meganflo.com, поемаме отговорността за доставка на стоката, за качеството, модела и бройката упомената от клиента, като клиента е длъжен да заплати стоката след доставката ако е с наложен платеж и предварително със неговото изрично съгласие чрез приемане на настоящите условия при разплащане по банков път. Разчитайте на нашата бързина и коректност при възникнали въпроси.

7. Продуктите, които се намират на интернет страницата на meganflo.com не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ  продуктовата линия на авторските бижута  Megan Flower Life
.
8. Всяка поръчка от страна на Клиент на електронен магазин meganflo.com има силата на договор за покупко-продажба между двете страни , като извършването на самата заявка има силата на волеизявление от страна на Клиента за сключването на договора.Всеки клиент може да направи корекция в своята заявка преди и след депозирането й като ни информира за това на посоченият е-mail и телефон в графа контакти..

9. meganflo.com си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че артикулът не е наличен. Ние сме длъжни да уведомим клиента на посочения от него електронен адрес или телефонен номер.
10. Договорният език е български, а плащанията  ще  бъдат  извършвани   в   български левове.

11. Цените, посочени на сайта не включват транспортните разходи за доставка на стоките до клиента.

12. За всички въпроси неуредени в тази глава се прилага българското законодателство.

 

Благодарим Ви за доверието! 

С уважение,

Екипът на Megan Flower Life