Ваучери за подарък

Бижутата от цветя Megan FlowerLife са толкова красиви и уникални, че често се случва да се затрудните в избора.

meganflo.com Ви предлага възможността да доставите истинска радост с ваучер за подарък – стойността му избирате Вие. Ваучерът няма срок в който трябва да бъде използван, можете да го приложите дори и една година след закупуването му. Можете да си закупите ваучер по следния начин:

Закупувате ваучер чрез специална форма за заявка. Ваучерите за подарък, които се предлагат от meganflo.com притежават следните реквизити - стойност, от кого е и за кого е, и уникален код с 10 знака,който  гарантира неговата идентичност. Заплащането на ваучера става по банков път или чрез наложен платеж.

Ако заплатите по банков път - ще изпратим поздравителна картичка от Ваше име до получателя на ваучера заедно с уникален код. Това става по електронен път. Нямате разходи за доставка, нямате ангажимент да приемате и изпращате ваучера.

Ако заплатите с наложен платеж - ще получите ваучера чрез куриер до офис на Еконт или до посочен от Вас адрес. Вие ще го предадете лично на получателя.

Начин на употреба: Когато притежателят на такъв ваучер реши да пазарува с него, то той има правото да го използва еднократно и за закупуване на стоки само в онлайн-магазин www.meganflo.com, независимо дали са намалени или са в промоция. Когато избраните от него продукти са прибавени в пазарската чанта на магазина, той ще открие поле за въвеждане на гореспоменатия уникален код, който ще активира неговия ваучер. Итака той ще може да се използва, но трябва да се знае, че при пазаруване, ако стойността на продуктите е по-ниска от тази на ваучера, остатъкът не се изплаща,но ако е по-висока от неговата, горницата се доплаща. Също така срещу него не могат да бъдат получени пари в брой, чек или кредит като не материализира никакви други права и не е ценна книга.