За нас

Марката Megan Flower Life е родена от страстта към бижутата и цветята, към  дизайна и креативността.

В сърцето на България, в град Велико Търново оживява ателие за ръчно изработени бижута с истински цветя.

Основната цел на Megan Flower Life е да популяризира своите творения на международно ниво, като държи на своя уникален стил и елегантен дизайн, и демонстрира красотата на българската природа.

Силата на уникатите Megan Flower Life е в качеството и оригиналността, насочвайки се към хората, които обръщат внимание на детайла, креативността и ръчната изработка, и които смятат елегантността за свой начин на живот.

Ценители сте на ръчно изработените бижута! Искате да сте различни! Търсите уникален подарък от който ефектът ще бъде "Уау"! Търсите подарък, който ще накара очите на любимия ви човек да заблестят от изненада и вълнение! 

www.meganflo.com Ви предлага бижута от естествени цветя - различни, нежни и романтични. Тези бижута носят настроение, зареждат Ви с положителна енергия, карат Ви да се усмихвате, да летите, да усещате онова пърхане в стомаха, както когато сте влюбени!

Тези уникати преминават през дълъг и сложен процес на изработка - като се започне от засаждането на цветята и грижите за тях, съхраняване на цветовете, обработка със специален полимер, полиране, шлифоване, дизайн, цялостен завършен вид на идеята до фотосесия и представянето му пред Вас - нашите клиенти и почитатели, истински ценители на природната красота и ръчната изработка. Благодарим Ви за доверието и подкрепата! 

Материалите, които използваме са истински цветя отглеждани и обгрижвани в нашата градина, висококачествени и безвредни смоли с кристална прозрачност, фиксиращи и полиращи продукти, естествени перли и полускъпоценни камъни, мъниста, метални елементи, кожа, органза, специална медицинска тел, сребърни и стоманени кукички за обеците, които не съдържат никел и не предизвикват алергия. Всички бижута се опаковат в подаръчна луксозна кутия или красива торбичка от органза.

За да достигне това бижу до Вас е изминат дълъг път. В него е вложена емоцията, въображението и енергията на нашите дизайнери и труда на целия креативен екип на Megan Flower Life.

Ако имате Ваши цветя със сантиментална стойност, или имате интересна идея – споделетя я с нас, обадете се или ни пишете. Ще се опитаме да ви помогнем, защото именно хрумванията и положителната енергия на нашите клиенти са горивото, което ни е необходимо за да продължаваме да създаваме красота ... отново и отново.. за Вас!

За  контакт:

meganflowerlife@abv.bg

0878 414 500

Facebook: Megan Flower Life